به گزارش میراث آریا، دکتر حبیب غزنوی اظهار کرد: با توجه به امکانات پیشرفته پزشکی و وجود ظرفیتها و توانمندی های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در درمان ناباروری، کاشت حلزون، اعمال جراحی چشم و جراحی های تخصصی، باید با ارتباط با کشورهای همجوار، شرایط حضور گردشگران سلامت را فراهم کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان از حیث گردشگری یکی از استانهای دارای ظرفیت و مناسب به شمار میرود بیان کرد: در صورت سرمایه گذاری مناسب و اعمال مدیریت صحیح، امکان جذب تعداد زیادی از گردشگران حوزه سلامت در این استان وجود دارد.
او خاطرنشان کرد: مرکز ناباروری مولود زاهدان از سال ۱۳۹۶ تاکنون پذیرای بیش از یکهزار زوج نابارور از سراسر ایران و همچنین خارج از کشور برای درمان ناباروری بوده است.
او گفت: آزمایشگاه «آی. وی. اف» و «آی. یو. آی»، اتاق عمل، بخش بستری زنان و نمونهگیری از جمله بخشهای فعال در مرکز درمان ناباروری مولود بیمارستان علی بن ابی طالب (ع) زاهدان است و روش های پیشرفته درمان ناباروری IUI و ICSI و ART که روش های پیشرفته جهانی است در مرکز ناباروری مولود زاهدان ارائه میشود.
انتهای پیام/
نظر شما